Ní féidir leat dul amach ag ithe faoi láthair agus mar sin, táim chun oideas do bhurgair shicín a roinnt leat sa bhaile.
Comhábhair
- Cíche cearc mór
- Plúr
- Plúr arbhar
- Uisce
- Ubh
- Púdar gairleoige
- Púdar oinniún
- Púdar piobar dubh.
- Salann
- Ola
- Bun burgaire
Modh:
- Faigh babhla agus cuir leath cupán plúir arbhair, leath cupán plúir, leath cupán uisce, ubh 2 taespúnóg púdar gairleog leath teaspoon púdar oinniún, pinch salainn agus piobar dubh agus measc le chéile.
- Ansin cuir do shicín leis an méid atá fágtha agus corraigh go dtí go bhfuil sé clúdaithe go hiomlán.
- Ansin cuir an sicín sa reoiteoir ar feadh 30 nóiméad.
- Nuair a bhíonn an sicín réidh, líon an wok le ola te agus cuir an sicín leis.
- Cócaráil go dtí go donn órga ar an dá thaobh.
- Ansin cuir an sicín ar an mbun agus cuir barráin ar bith atá uait.
- Anois tá sé réidh le hithe.
Comments
Post a Comment